AKTIVER JAVASCRIPT FOR AT HANDLE. SE INSTRUKTION HER:

Køb præcis den buket du ser
- ikke blot en der ligner

I ly af det gamle vandtårn, Hadsundvej 98 i Randers (lige over for nordre kirkegård) finder du butikken, som siden 1954 har haft åbent 365 dage om året. Vi elsker blomster og blomster er vores passion. Vores dygtige faguddannede blomsterdekoratører laver alt inden for buketter, brudebuketter, bårebuketter, kistepynt, dekorationer, blomsterarrangementer, bryllups-binderi, delikatessekurve, hotel- og firmapyntninger. Kun fantasien sætter grænser..


Med 12 kreative blomsterdekoratører som hver har deres unikke stil, finder du altid en kreation og en stilart som passer til dig. Vi har et kæmpe udvalg af frisk afskårne blomster og håndbundne buketter. Har du specielle ønsker, kreerer vi gerne tingene efter dine ideer. Vi er frisk på en udfordring! Kig ind i butikken eller giv et kald på tlf. 86 42 24 65.

 I sommerhalvåret åbner vi vores gårdhave op, hvor vi sælger diverse udendørsplanter, krukker mm. Vi giver altid gode råd og vejledning om korrekt pasning med på vejen, og guider ligeledes med valg af farver, størrelser mm. Vi har masser af andre spændende ting på hylderne: En plantehal fyldt med kaktusser, retro-planter, orkideer, velkendte klassikere og sammenplantninger, krukker, vaser, fade mm. 


Vi giver altid gode råd og vejledning om korrekt pasning med på vejen, og guider ligeledes med valg af farver, størrelser mm. på de blomster og stueplanter du er interesseret i.

I de tilstødende lokaler finder du et stort udvalg af dekorationer, lækre færdiglavede delikatessekasser, vine, champagner, kaffe, te, chokolade og spændende specialiteter.
Hele året rundt tilbyder vi et meget stort udvalg af blomster, sammenplantninger, dekorationer og lys mm. til kirkegården. I mere end 60 år har vi lavet kistepynt og bårebuketter som kan afhentes i butikken eller bringes ud til samtlige kirker i og omkring Randers.

Vi får friske blomster direkte fra gartnerierne hver eneste hverdag året rundt. Du kan selv vælge de enkelte blomster til din buket, eller vælge en af de mere end 20 færdigbundne buketter i udstillingen.

Vi har mere end 10 uddannede blomsterbindere som alle har deres egen stil, derfor kan vi tilbyde et meget varieret udvalg af stilarter. Det er ikke uden grund at vore kunder ofte kommer langvejsfra.
Er der noget der frister eller har du specielle ønsker, så ring på tlf. 8642 2465 og få en snak med os eller besøg butikken, så sørger vi for en smuk blomsterhilsen! Du kan også bestille en buket fra Taarnly Blomster via vores webshop her.

Grønne planter til hjemmet

Med de rette planter i dit hjem kan du skabe netop den stil, atmosfære og stemning, som du kunne tænke dig. I vores butik på Hadsundvej i Randers har vi et stort udvalg af planter i vores plantehal. Både mange forskellige stueplanter og udplantningsplanter til haven eller til udendørs krukker.
Vi har en afdeling udelukkende med stueplanter og udplantningsplanter. Vi elsker grønt og blomster, og vi elsker at pusle om dem, til de finder deres nye ejermand. Et hvert hjem bør have grønt og blomster som en del af indretningen. Planterne lyser op, giver liv og sjæl til hjemmet og renser luften.
Her hos os finder du flotte sammenplantninger og kun stueplanter af højeste kvalitet. Stueplanter der holder i årevis, hvis de bliver passet og plejet korrekt.
I butikken tilbyder vi naturligvis altid vejledning om korrekt pasning af dine planter og vejleder også om farver, typer og størrelser på de planter, du er interesseret


Roser symboliserer kærlighed, begær og romantik

Der findes ikke noget mere elegant end lange røde roser. Hos Taarnly Blomster sælger vi roser i mange forskellige størrelser og farver, og vi er bevidste om de signaler og symboler, der er tilknyttet rosen. Farverne varierer fra hvid, gul, rød, lyserød, pink, orange og til blå.
En langstilket rose er passende i mange forskellige henseender. Det kan fx være ved studentereksamen, bryllupper, konfirmationer og andre eksamener hvor det god skik at forære en rose som gave og påskønnelse for vedkommendes præstation.
Roserne indpakkes elegant, så de passer til lejligheden.
Hvad enten du skal give roser til en bestemt person eller det er til en begivenhed, så er en buket roser altid et flot valg. 
Vi vejleder altid vores kunder til at finde frem til den rette buket til en given begivenhed.

Husk, at vi kan sende vores egne håndbundne kvalitets buketter til hele Danmark. Se mere om FriskeBlomster.dk, som er online delen af vores firma.  Ring til os i butikken, eller kig forbi!

Vi har åbent 365 dage om året.

Hilsen personalet i Taarnly Blomster.

 

Kontakt

FriskeBlomster.dk ApS
Hadsundvej 98
8930 Randers NØ    
Tlf. 60 13 40 00
Fax: 86 41 66 60
Mail: info@friskeblomster.dk

 

Åbningstider

ALLE DAGE PÅ UGEN: Kl: 8:00 - 14:00

 

 

 

 

 

    
    60 13 40 00   8:00 - 18:30DKK 0,00  (0) 
For at give dig den bedste oplevelse bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies.
Luk besked.